Skip To Content
Private Lease-deals

Nieuwe Opel Corsa Private Lease-deals

Zoek jij een auto die garant staat voor plezier, een prijswinnend design en vooruitstrevende technologie gecombineerd met efficiënte motoren?

Zoek niet verder en bekijk nu onze aantrekkelijke Private Lease-deals in combinatie met de nieuwe Opel Corsa.
Kies tussen benzine, hybride en 100% elektrisch rijden. Ontdek alle mogelijkheden.

Nieuwe Corsa

Vanaf €379/mnd*

Dynamisch, vooruitstrevend en jong van hart: de nieuwe Opel Corsa brengt je overal in stijl. Waarheen je maar wilt!

Nieuwe Corsa Electric

Vanaf €499/mnd* (€438/mnd** incl. subsidie)

Ontdek de 100% elektrische Opel Corsa Electric: compact en helemaal klaar voor de toekomst. Indrukwekkend rijbereik, snel opladen, baanbrekend stil en spectaculair krachtig.

Nieuwe Corsa Hybrid

Vanaf €397/mnd*

Ontdek de Opel Corsa Hybrid, het beste van twee werelden: benzine en elektrisch.
* Prijzen incl. BTW op basis van Opel Private Lease via Stellantis Financial Services met een looptijd van 72 maanden en 5.000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding. Kijk voor alle voorwaarden op privatelease.opel.nl. Fouten en (prijs)wijzigingen voorbehouden.
** De SEPP/subsidie wordt in 48 termijnen van € 61,45 uitgekeerd. Na 48 maanden is geen subsidie meer van toepassing. Opel Nederland of Stellantis kan niet aansprakelijk worden gehouden in verband met de eventuele toekenning van deze overheidssubsidie of eventuele wijzigingen in de regeling. Bij gebruikmaking van de SEPP en indien het contract wordt beëindigd, is de contractnemer zelf verantwoordelijk voor het stopzetten van de maandelijkse betaling.