Skip To Content
Controles

Controles

Altijd met een zeker gevoel op weg

Onze experts zorgen dat jouw Opel als een zonnetje blijft rijden

Om optimaal van jouw auto te blijven genieten, raden we je aan van tijd tot tijd essentiële onderdelen te laten controleren, bijvoorbeeld voordat je op vakantie gaat. Jouw Opel dealer kent jouw auto van A tot Z en kan deze controles snel en vakkundig uitvoeren.

Opel APK-voordeel

Slechts € 19,95 voor myOpel leden!

De APK-keuring is een uitstekend moment om de veiligheid van jouw Opel te laten controleren. Onze experts staan klaar om jouw Opel snel en vakkundig te keuren tegen een schepre all-in prijs van € 29,95. Lid van myOpel? Dan betaal je slechts € 19,95 all-in!

 

Opel Safety Check

Veilig de weg op

Wil je weten hoe het met de conditie en veiligheid van jouw Opel is gesteld? Mak dan een afspraak voor de Opel Safety Check. Een uitgebreide controle op vitale onderdelen en dat voor maar slechts €19,95. Zo ga je weer met een fijn gevoel de weg op.

 

Opel ruitenwisser check

Gratis controle van je ruitenwissers

Verouderde en uitgedroogde ruitenwissers verminderen het zicht bij slecht weer waardoor je autorit vermoeiend en gevaarlijk wordt. Laat de ruitenwissers daarom tijdig controleren en vervangen.

 

Opel airco-check

Een gezond klimaat in jouw auto!

De airco zorgt niet alleen voor een aangename temperatuur in de zomer, maar ook dat condens op de voorruit snel verdwijnt bij koud en vochtig weer. Laat de airco tussentijds gratis checken voordat je de knop omzet.

 

Opel zekerheidscheck

Met gratis assistance pechhulp!

We hebben speciaal voor modellen met een tweejaarlijks onderhoudsinterval de Opel Zekerheidscheck ontwikkeld. Zo kun je, binnen 12 maanden na je onderhoudsbeurt, toch een afspraak maken voor een uitgebreide check en wordt Assistance Pechhulp NL-Basis weer voor je verlengd tot de volgende onderhoudsbeurt.

Opel onderhoud

Onderhoud door Opel experts

Goed onderhoud is belangrijk. Onze experts staan voor je klaar om het onderhoud vakkundig uit te voeren tegen een scherp all-in tarief. Bovendien profiteer je van 1 jaar gratis pechhulp en gratis APK bij een standaard onderhoudsbeurt.

 

Onderhoud door experts

De Opel dealer kent jouw Opel van A tot Z en beschikt over het juiste gereedschap en diagnose-apparatuur om jouw Opel jaar in jaar uit in topconditie te houden. Als je  jouw Opel volgens het onderhoudsboekje door de Opel dealer laat onderhouden, komt dat bovendien de inruilwaarde ten goede!

APK

De Opel dealer voert de wettelijk voorgeschreven APK snel, vakkundig én voordelig uit. Voor een vaste all-in prijs, het hele jaar door.

Zoek een Opel dealer bij jou in de buurt