Controles

CONTROLES.

ALTIJD MET EEN ZEKER GEVOEL OP WEG.

ONZE EXPERTS ZORGEN DAT UW OPEL ALS EEN ZONNETJE BLIJFT RIJDEN.

Om optimaal van uw auto te blijven genieten, raden we u aan van tijd tot tijd essentiële onderdelen te laten controleren, bijvoorbeeld voordat u op vakantie gaat. Uw Opel dealer kent uw auto van A tot Z en kan deze controles snel en vakkundig uitvoeren.

OPEL SAFETY CHECK.

GRATIS CONTROLE VOOR ALLE VEILIGHEID.

U gaat op vakantie of wilt om een of andere reden weten hoe het met de conditie en de veiligheid van uw Opel gesteld is? Kom dan bij de Opel dealer langs voor een gratis veiligheidscontrole van 36 essentiële onderdelen.

OPEL RUITENWISSER CHECK.

GRATIS CONTROLE VAN UW RUITENWISSERS

Goed wissende ruitenwissers zijn van groot belang voor uw veiligheid. Niets is bovendien irritanter dan klapperende ruitenwissers, vegen en strepen over uw voorruit.

OPEL AIRCO-CHECK.

EEN GEZOND KLIMAAT IN UW AUTO!

 

Zorg dat uw airconditioning optimaal functioneert en voorkom nare geurtjes in uw auto. Kom langs bij uw Opel dealer voor een gratis vrijblijvende controle of airco-onderhoud voor een scherpe prijs.

OPEL APK-VOORDEEL.

VANAF 19 EURO ALL-IN!

 

De Opel dealer voert uw APK snel, vakkundig én voordelig uit. Voor een vaste all-in prijs het gehele jaar door.

ONDERHOUD DOOR EXPERTS.

De Opel dealer kent uw Opel van A tot Z en beschikt over het juiste gereedschap en diagnose-apparatuur om uw Opel jaar in jaar uit in topconditie te houden. Als u uw Opel volgens het onderhoudsboekje door de Opel dealer laat onderhouden, komt dat bovendien de inruilwaarde ten goede!

APK

De Opel dealer voert de wettelijk voorgeschreven APK snel, vakkundig én voordelig uit. Voor een vaste all-in prijs, het hele jaar door.

ZOEK EEN OPEL DEALER BIJ U IN DE BUURT.